Parohia Nasterea Maicii Domnului din Petresti jud. Vrancea


17May2012 postat in: colaborari
Untitled

Vă rog să trimiteți acest apel tuturor celor cărora credeți că le-ar fi de folos.

Apel pentru curățirea minților noastre

Ați renunțat să mai petreceți ore în șir în fața televizorului sau a calculatorului și v-ați întors la lectura pe hârtie? Nu e de ajuns.
Librăriile, mai ales cele mari, gem de carte stricătoare de minte și suflet.

Vă propun un experiment. Renunțați până la sfârșitul acestui an (iar dacă experimentul reușește, pentru totdeauna) să mai cumpărați cărți de la edituri de genul Trei, Tritonic, Nemira, Rao, Corint, Erc, Humanitas, Polirom, Cartier și altele de acest fel.
Cumpărați carte doar de la standurile amenajate în biserici și mănăstiri și din librăriile mici, care fac o selecție a titlurilor propuse și au standuri dedicate cărții creștine.

Știți ce comori veți descoperi la aceste standuri? “Patericul egiptean”, “Pelerinul rus” și câte altele! Veți găsi acolo și cărți pentru copii, alcătuite de oameni credincioși, așa încât să nu lăsați educația urmașilor dumneavoastră pe mâini îndoielnice.

În plus, diferența de preț dintre cărțile vândute la standurile din biserici și mănăstiri și cele vândute în librării e mai mult decât semnificativă. În procesul de editare și difuzare de carte creștină sunt mulți oameni care consideră ceea ce fac drept misiune creștină, așa încât își limitează profitul la cât mai puțin.

Iar dacă veți combina aceste lecturi cu participarea la slujbele Bisericii, vă garantez că veți trăi o mică minune: calitatea vieții dumneavoastră o să crească vizibil.

Doamne ajută!
Marius Ianuș

Parohia Petresti


Comentati acest articol
Numele:E-mail (nu va fi publicat):Comentariul:

Vizite: